SAMEN OP STAP IN BREDA

De pagina van de Gemeente Breda wordt niet gesubsidieerd. Deze agenda wordt daarom (nog) niet bijgehouden.  Bekijk de agenda van Kidsproof. Daar vind je een overzicht van leuke kinderactiviteiten in Breda.

VRAGEN OVER TAAL EN OPVOEDEN?

 • VOOR- EN VROEGSCHOOLSE EDUCATIE (VVE)

  De voorschool zorgt voor een goede start en bereidt uw kind spelenderwijs voor op de basisschool. Kinderen kunnen 2 of 4 dagdelen naar de voorschool. Lees hier meer over VVE.

 • Centrum voor jeugd en gezin

  Het Centrum voor Jeugd en Gezin is dé plek waar je terecht kunt met vragen over gezondheid, opvoeden en opgroeien. Ook als je zorgen hebt over de taalontwikkeling van je kind kun je hier terecht.

  Je kunt het Centrum voor Jeugd en Gezin bereiken op deze adressen. Je kunt bellen naar  0800 444 000of een e- mail sturen.

 • DE OPVOEDPOLI

  Hier kun je terecht voor vragen over ouderschap, opvoeding en de ontwikkeling van kinderen en jongeren van 0 – 23 jaar.

 • LOGOPEDISTEN

  Als kinderen moeite hebben met praten, zoals het uitspreken van klanken, het maken van goede zinnen, of het begrijpen van taal, kun je een afspraak maken bij een logopedist. Zij bekijkt samen met de ouders wat het kind lastig vindt en waarom. Een aantal weken of maanden komt je kind wekelijks langs om te oefenen met praten. De logopedist legt ook uit wat je thuis kunt doen om je kind te helpen.

  Zoek je een logopedist in de buurt? Zoek online of vraag het de Ouder- en Kindadviseur.