SAMEN OP STAP IN AMSTERDAM?

VRAGEN OVER TAAL EN OPVOEDEN?

 • engels-transmarokko-trans

 • VOOR- EN VROEGSCHOOLSE EDUCATIE (VVE)

  De voorschool zorgt voor een goede start en bereidt uw kind spelenderwijs voor op de basisschool. Kinderen kunnen 2 of 4 dagdelen naar de voorschool. Lees hier meer over VVE. Kijk hier voor een VVE bij jou in de buurt.

 • OUDER EN KIND TEAM

  Hier kun je als ouder terecht met al je vragen over opvoeden en opgroeien. Er werken verloskundigen, kraamzorgers, jeugdgezondheidszorgers en opvoedadviseurs. Ook als je zorgen hebt over de taalontwikkeling van je kind kun je bij het Ouder- en Kindteam terecht

  Je kunt de ouder- en kindadviseur bereiken via school en op deze adressen. Je kunt bellen naar 020 – 555 5961 of een mail sturen.

 • DE OPVOEDPOLI

  Hier kun je terecht voor vragen over ouderschap, opvoeding en de ontwikkeling van kinderen en jongeren van 0 – 23 jaar.

 • LOGOPEDISTEN

  Als kinderen moeite hebben met praten, zoals het uitspreken van klanken, het maken van goede zinnen, of het begrijpen van taal, kun je een afspraak maken bij een logopedist. Zij bekijkt samen met de ouders wat het kind lastig vindt en waarom. Een aantal weken of maanden komt je kind wekelijks langs om te oefenen met praten. De logopedist legt ook uit wat je thuis kunt doen om je kind te helpen.

  Zoek je een logopedist in de buurt? Zoek online of vraag het de Ouder- en Kindadviseur.

 • OCO

  Vraag, probleem of klacht over schoolgaan in Amsterdam? OCO informeert, adviseert en verbindt Amsterdamse ouders.